Om os

I 1991, blev vi de lykkelige ejere af vores første dværgschnauzer. Sara var en rigtig dame, der kunne styre enhver hanhund. Men charmerende som bare pokker.

Uden tanke på udstillinger og hvad deraf følger, blev vi lokket til at melde os ind i dværgschnauzerklubben og Dansk Kennel Klub. Vi synes nok at Sara var en køn lille hund, så vi talte om evt. at få et kuld hvalpe og selv beholde én. Vi blev enige om at prøve at melde os til en udstilling, og stor var vores overraskelse, da Sara fik en fin kritik, 1 præmie med Ck.

Medlem af:
DKKlogo
og 
dwklogo

opdraetterlogo

Nu kunne vi roligt trække hvalpe på Sara, og det blev begyndelsen til et liv med verdens bedste hunderace. Et par kuld hvalpe blev det til, og selv beholdt vi en af dem. Efter nogle år købte vi hund i Sverige, S 51953/97 Mac Link’s Keep on Rocking kaldet Ki Ki.
Vi har efterhånden lagt navn til 24 kuld hvalpe. Ikke mange på 23 år, men det er nok typisk for mange amatøropdrættere.

For at blive seriøse opdrættere fik vi i 1993 kennelmærket Kennel Holebæk, og Bjørn tog i 2002 Opdrætteruddannelsen. I 2010 den lovpligtige Hundeholderuddannelse.
Vi er nu blevet pensionister begge to og kan nyde vores schnauzere endnu mere. I mellemtiden er bestanden udvidet med eget afkom 02549/2002 Holebæk’s Fleur. I 2009 med endnu en ny, nemlig DK 06532/2009 Not Your Business med kaldenavnet Luna, og siden med endnu en DK 17436/2011 Ugly Duckling’s Rising Sun kaldet Zoffy. I 2013 fik vi vores fjerde hund, idet vi beholdt en hvalp efter Lunas andet kuld. DK 11091/2013 Holebæks Nico Line.

Endvidere arrangerer vi sammen med dværgschnauzerklubben hver den første søndag i måneden kl 10 i hundeskoven ved Brydegård på Helnæs  ved Assens gåtur for hunde og deres ejere. Bagefter er der medbragt kaffe og brød.

Men livet med vore tre hunde er andet end fynsk kaffebord og gåture

Som pensionister har vi tid til vores fælles hobby, og hundene sørger for, at her er liv og glade dage. Besøgende er her mange af, vi er altid parate med råd og vejledning. I skal ”VÆRE RIGTIG HJERTELIG VELKOMMEN”

Luna, Zoffy og Nicoline

Lis og Bjørn